perjantaina, marraskuuta 15, 2013

Elossa

Elossa ollaan! Kesällä tein päätöksen pitää pientä taukoa tästä virtuaalimaailmasta. Irrottautuminen oli yllättävän helppoa ja todistinkin itselleni, että minkäänlaista riippuvuussuhdetta ei internetin ihmeelliseen maailmaan ole muodostunut. Tosin en sitä kyllä ihan tosissaan epäillytkään. Hauskinta tauossa oli se, miten fb muistutteli olemassaolostaan säännöllisesti, ihan kuin jäisin paitsi todella tärkeistä tapahtumista.

Meille satoi ensilumi jo muutama viikko sitten ja yhtenä viikonloppuna pääsimme hiihtämäänkin kotiladuilla. Lumet kuitenkin sulivat nopeasti ja syksy on ollut lämmin. Viime yönä maa oli saanut uuden valkoisen peitteen mutta lämmin sää sulattaa sen kyllä nopeasti pois. 

Tällä viikolla olemme saaneet harjoittaa englannintaitojamme koko perheen voimin. Esikoisen koululla oli vieraita Tanskasta, Saksasta ja Latviasta ja kaksi tansakalaista tyttöä yöpyi meillä. Tänään nuoret lähtivät kotimatkalle ja onneksi lentolakolta vältyttiin ja kotimatka näyttää toteutuvan suunnitelmien mukaan.

Kuvat ovat muutaman viikon takaiselta syysretkeltä perheen pienimpien kanssa. Retki suuntautui tällä kertaa ihan lähimaastoihin ja pienimmäinen määräsi tahdin. Vaikka paras ruska oli jo ohi, on luonnossa niin kauniit värit syksyisin. Nyt, kun on jo niin kovin pimeää, toivoisin kuitenkin pysyvää lunta ja pakkasta piristämään pimeyttä. Isommat lapset lähtevätkin ensi viikoksi isovanhempien kanssa nauttimaan Lapin lumista. Toivotaan, että lumi sataisi pian tänne meillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti