perjantaina, lokakuuta 05, 2012

Lenkkimaastot

Urheilu ja liikunta ovat kuuluneet elämääni aina. Parikymppiseksi asti harjoittelin kilpailumielessä, sen jälkeen olen vain nautiskellut liikkumisesta. Tosin kilpailufiiliksiin pääsen nykyäänkin lasteni kanssa. Ja on se vain hurjan paljon rankempaa jännittää lapsen kilpailua kuin omaansa aikanaan:)

Liikkumiseni koostuu hyötyliikunnan lisäksi lähinnä juoksemisesta ja talvella hiihdosta. Nautin kyllä erilaisista jumpista ja tansseistakin. Tämän kokoisessa harrastavassa perheessä äidin aikatauluun sidotut harrastukset jäävät kuitenkin sinne tärkeysjärjestyksen häntäpäähän. Se välillä harmittaa mutta olen kuullut, että sekin aika vielä tulee, jolloin ehdin juosta harrastuksissa vaikka aamusta iltaan.

Juoksu ja hiihto ovat siinä mielessä hyviä lajeja, että lenkille voi mennä silloin, kun aikaa on. Koen olevani etuoikeutetussa asemassa, koska pääsen pihalta suoraan metsään juoksemaan. Juoksen metsässä paljon mielummin kuin tiellä. Talvella lumen tultua pihalta pääsee hiihtämään metsän poikki hyvin hoidetulle ladulle viidessä minuutissa. Jumppia ja muuta ryhmäliikuntaa olisi tarjolla 300m päässä ja liikuntakeskukseenkin uimahalleineen ja tenniskenttineen on matkaa vain kaksi kilometriä. Nämä seikat olivat aika painavia vaakakupissa myös silloin, kun valitsimme tonttia:)

Nappasin eräänä aurinkoisena päivänä kameran mukaani lenkille. Ja se oli loistava idea! Lenkki ei ehkä ollut kovin tehokas, mutta kuvia tuli otettua paljon ja huomasin lenkkipolun varrella paljon uutta ja kaunista. Tässä tarjoilen teille lenkkimaastojani virtuaalisesti alkaen leikkimökkimme nurkalta. Tervetuloa lenkille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti