lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Joulutunnelmaa kotiin

Toiset ihmiset koristavat kodin jouluasuun jo viikkoja ennen joulua. Toiset taas eivät koristele joulua kotiin lainkaan. Minä lukeudun johonkin välimaastoon: koti puetaan jouluasuun, mutta vasta hieman ennen H-hetkeä. Meidän joulutunnelmointi alkaa pihan jouluvalaistuksella. Pihakuusi, köynnöksiä ja kransseja, kirkkaita valosarjoja. Jouluvalot pyritään sytyttämään ensimmäisenä adventtina, jolloin joulun odotus virallisesti alkaa.

Sisällä joulutunnelmaa luovat jouluiset tekstiilit, muutamat joulukoristeet, joulumusiikki ja kynttilät. Ja tietenkin joulukuusi, joka tuodaan sisään aaton aattona. Kuusi haetaan pappan metsästä yleensä koko perheen voimin. Jos minä en ole mukana, on miehellä aikamoiset paineet kuusen valinnassa. :)

Olen yrittänyt ottaa talostamme kuvaa jouluvalaistuksessa mutta aika onnettomat ovat tulokset. Niinpä saatte taas nauttia lainakuvista. Näissä kuvissa on mielestäni kauniita ja yksinkertaisia elementtejä, joilla on tuotu jouluista tunnelmaa. Nappaa mielestäsi parhaat ideat omaan jouluusi! (Kuvat Bo Bedre)

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti