maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Kylppärifiiliksissä

Saan suunnitella kylppäriremontin ihanaan vanhaan taloon ja nautiskelen hommastani todella paljon! Vanhassa talossa tila on rajallinen, mutta toiminnallisuus ja esteettisys on mahdollista toteuttaa pienessäkin tilassa. Tärkeää on miettiä, mitä toimintoja tilaan halutaan. Tietenkään kaikkia toiveita ei aina ole mahdollista tilan puutteen vuoksi toteuttaa. Rajoitteita suunnittelulle ja toteutukselle aiheuttaa usein myös budjetti tai esim. rakennustekniset ratkaisut. 

Minun unelmieni kylpyhuoneessa tärkeintä on tunnelma ja toiminnallisuus. Omassa kylpyhuoneessamme jouduimme tekemään kompromisseja mutta olen silti tilaan erittäin tyytyväinen. Ensi kesän suunnitelmissa on pihasaunan rakentaminen. Myös sen suunnittelu on erittäin mielenkiintoista ja hieman erilaista. Pihasauna on erityisesti mieheni projekti mutta onnekseni suunnittelu hoidetaan yhteistyönä. Suunnitelun avainsanat ovat tunnelma, kontrastit ja aidot materiaalit. 

Tässä on kuvia erilaisista kylpyhuoneista, joista jokaisessa on mielestäni mukava tunnelma. Viimeisen kuvan nähdessäni haaveilin heti hiihtolenkistä, jonka jälkeen saisin pulahtaa kylpyyn takkatulen loisteeseen...














Kuvat: Ikea, Pukkila, Homebz, omat arkistot









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti