keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

Loman jälkeen

Joulunpyhät ovat takana ja joulu oli ihana! Aattona oli talo täynnä vieraita ja menu muodostui vielä runsaammaksi kuin pelkäsin. Erityisesti jälkiruokatarjonnan runsaus oli kaataa jo pelkällä olemassaolollaan. :D Jokaiselle löytyi varmasti omat suosikkinsa ja osan tarjoiluista pakkasin pakastimeen jo heti aattoiltana. 




Joulupäivänä otettiin rennosti ja nautittiin. Isompien lasten kanssa kävimme hiihtämässä ja illalla pihalla käynnistettiin hurja kelkkaralli: kaksi rattikelkkaa ja kaksi joukkuetta, tytöt ja pojat. Ja koko joukkue tietenkin samaan aikaan kelkan kyydissä. Hauskaa oli! Rallin jälkeen kävimme vielä jännittävällä seikkailulla pimeässä metsässä. Kuopus totesi kotiin palatessamme, että olipas kiva retki. Paras palkkio meille vanhemmille. <3




Tapaninpäivänä oli tarkoitus viettää aamupäivä ulkona harrastuksen parissa, mutta kova pakkanen muutti suunnitelmat. Rauhallista oleskelua siis jatkettiin kotona ja iltapäivällä suuntasimme anoppilaan ja illaksi vanhempieni luo. Esikoinen sai myös yhden lahjoistaan, elokuvaillan kummitädin seurassa. Kiitos sisko! 

Loppuviikolla ohjelmassa oli mm. harkittuja ja tarpeellisia alennusmyyntitärppejä, "naisten laatuaikaa" (eli kaupunkikierrosta kolmen sukupolven naisten voimin) ja hiihtoretkiä. Pienimmätkin pääsivät ensimmäistä kertaa tänä talvena suksien päälle ja mukavaa oli suksia koko perheen voimin. Seuraavalla kerralla otetaan makkarat mukaan. Varastin lomapäiviltä myös omaa aikaa uuden kirjan, pehmeiden tyynyjen ja suklaan seurassa.




Vanhan vuoden viimeisinä tunteina kotimme täyttyi ihanista ystävistä, isoista ja pienistä. Väkeä oli vielä enemmän kuin jouluaattona! Ohjelmassa oli mukavaa seurustelua, herkuttelua, pelailua, lamppupiiloa ja tietenkin pulkkamäkeä. Ja muutama ylivuotinen valopallokin suhautettiin taivaalle pienten jännitykseksi. Tänään oli meillä vanhemmilla paluu arkeen ja töihin. Lapset saavat onneksi vielä tämän viikon lomailla mummun ja pappan hellässä hoivassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti