maanantaina, tammikuuta 21, 2013

Uudet värit

Vihreä on aina ollut minulle kevään väri. Vielä ei kevät ole meidän ovella kolkutellut, nautimme ensin talvesta kaikin aistein. Sisustusrintamalla kuitenkin jo kevät puskee väen vängällä. Kauppareissulla törmäsinkin Iittalan yhteen uutuusväriin, joka täyttäisi kyllä hyvin minun mahdollista kevätnälkääni. Kaunis ja heleä celadonin vihreä Teema maistui ihan keväältä. Uutta vihreää löytyy myös lasista; nyt Kartiota saa kauniin metsänvihreänä. Myös upea lohenpunainen löytyy Iittalan uutuuksista. 




Uutuuksia tutkiessani törmäsin myös ihastuttavaan Piilopaikkaan. Piia Keto on luonut hurmaavan kuvituksen Arctica-sarjan astioihin. Kuvista löytyy varmasti lukuisia eri tarinoita...


Oma astiakaappi ei juuri nyt täydennyksiä kaipaa. Muutenkin pitäydyn yleensä "tylsässä" valkoisessa astioiden suhteen. Pari helmenharmaata Sarjatonta ovat kyllä ilahduttaneet tulonsa jälkeen ja ehkäpä saavat jossain vaiheessa muutaman samansävyisen seuralaisen. Tulevat 11v. synttäritkin sävytetään Letti-kulhon mukaan. Sopivat lautasliinat löytyivät Marimekon valikoimasta.

Tämä sydäntalvi on perheessämme kiireistä aikaa. Alkuvuoden kahdet syntymäpäivät pitäisi saada vietettyä, vaikka kaikki viikonloput täyttyvät harrastuksista. Ensin kutsutaan kaverit ja toisena päivänä kummit ja sukulaiset. Hieman jo kaipailen aamua, jolloin saa herätä rauhallisesti omaan tahtiin ja jopa istuutua aamiaisen ajaksi. :) No, koittaapa sekin aamu jossain vaiheessa. Ensi viikonloppuna kuitenkin juhlitaan ja vaihdetaan monot hetkeksi piikkareihin. Ja herätään aamulla puhelimen "lempeään" herätykseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti