tiistaina, helmikuuta 12, 2013

Helmikuun aurinko


Helmikuun aurinko saa ihmeitä aikaan. Tuntuu, kuin jokin osa minusta heräisi talviunilta. Kotia katselee taas uusin silmin, siivouskärpänen puree hieman useammin (ei silti vieläkään riittävän usein) ja kauppareissulla täytyy käydä kurkaamassa leikkokukkatarjonta. Ajatukset karkailevat välillä kevääseen, vaikka nythän vasta alkavat ne talven parhaimmat viikot! Aurinko, pikku pakkanen ja lumi, loistava yhdistelmä!


Tähän aikaan vuodesta perheemme viikonloput kuluvat harrastuksen parissa ulkoilmassa. Kotiin palattua haluaisin vain vetää villasukat jalkaan ja käpertyä viltin alle. (Tosin ruuanlaitto ja muut arkiset velvollisuudet hieman häiritsevät mielihalujani.) Lapset sen sijaan vaihtavat varusteita ja lähtevät ulos. Mistä ihmeestä heillä sitä energiaa riittää? Itse yritän auringon ja ulkona liikkumisen lisäksi saada energiaa hedelmistä, esimerkiksi kuvan appelsiineista. Pidän appelsiineista mutta inhoan niiden kuorimista yli kaiken! Miksi niihin ei ole suunniteltu yhtä kätevää pakkausta kuin baanaaneille?


Helmikuun lopussa vietämme jälleen syntymäpäivää. Pojista vanhempi täyttää 9v. Synttäreiden väreiksi sankari valitsi valkoisen, mustan ja keltaisen, urheiluseuramme värit. :D Jalkapallolautaset on jo hankittu ja poikia on tulossa joukkueellinen. Tarjoilutoiveena on tähän mennessä esitetty täytekakku banaanitäytteellä. Saapa nähdä mitä muuta keksitään...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti