maanantaina, marraskuuta 05, 2012

Hauskaa säilytystä

Suunnittelen asiakkaalle säilytyskalusteita ja selailin inspiraatiokuvia. Myös täällä kotona on moni säilytyskaluste vasta suunnitelmissa, toteutusaikataulusta ei ole vielä tietoa. Lastenhuoneeseen tarvitaan kirjoille säilytystilaa. 8v:n kanssa on yhdessä suunniteltu legosäilytystä. Työhuoneessa tavarat ovat lattioilla pinoissa, koska kirjahyllystä on vasta idea valmiina. Ruokailutilan yhteyteen on ollut suunnitelmissa tehdä säilytystilaa astioille, mutta en enää ole varma sen tarpeellisuudesta. Ja varaston säilytysratkaisut on saatu vasta aloitettua. 

On lukematon määrä erilaisia tapoja säilyttää tavaroita. Itse lukeudun niihin, jotka haluavat kaiken mielellään ovien taakse. Enkä lukeudu lainkaan vaatehuoneihmisiin, sinne on ihan liian helppo heittää tavaraa piiloon. ;) Eli omaan kotiini haluan paljon kaappeja, lipastoja, senkkejä, laatikoita, koreja...

Tässä vielä teillekin muutama kuva, joissa säilytystä ei ole otettu niin vakavasti. Ja silti se on toimivaa. :)

Väri yhdistää ja rauhoittaa yhdeksi kokonaisuudeksi kootut kaapit ja laatikostot.

Tämä lipasto on valmisettu kierrätetystä puusta. Samalla idealla voi uudistaa vanhan lipaston.

Pil Bredahlin Muutolle suunnittelema hauska hyllykkö. Tuohon voisi vaikka lajitella kangasvaraston värin mukaan.

Stacked-hyllykön voi koota mielensä mukaan.


Mikko Laakkosen suunnittelema Latva-naulakko on mielestäni hurmaavin vihreänä.Herkullisesta Charles ja Ray Eamsin suunnittelemasta Hang it all -naulakkosta olisi varmaan piristävää napata aamulla päivän vaatteet päällensä. 

Kuvat: Ikea, Room21, Muuto, Finnishdesignshop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti