maanantaina, marraskuuta 26, 2012

Linida Design

Matot ovat mielestäni tärkeä osa sisustusta. Äitini on kutonut paljon mattoja mutta itse en sitä taitoa hallitse. Valitettavasti. Haaveenani on kuitenkin joskus oppia tuo taito. Ideoita minulla olisi jo nyt vaikka kuinka monta!

Suomalaiset hankkivat usein liian pieniä mattoja suhteessa tilaan. Toisaalta kohtuuhintaisia ja riittävän suuria mattoja on usein aika vaikea löytää. Minun unelmamattoni on suuri, kuvioltaan ja sävyiltään rauhallinen ja valmistettu luonnon materiaaleista. Tällä hetkellä yksikään meidän matoista ei täytä näitä kriteerejä. Mutta ehkäpä joskus...

Koska niin kovasti pidän aidoista materiaaleista sekä kotimaisesta osaamisesta ja käsityötaidosta, ei ole ihme, että aikanani ihastuin Linidan mattoihin välittömästi kun niihin törmäsin. Linida Design on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa käsityönä uniikkeja mattoja villasta ja pellavasta. Yrityksen takana on Pirjo Pajusalo, joka ammentaa inspiraationsa mm. luonnosta ja suomalaisesta kansallisromantiikasta. Mallistossa on viisi kuviomallia ja runsaasti värivaihtoehtoja. Mallit ovat sellaisia, että niitä on helppo yhdistää mihin tahansa sisustustyyliin. Aivan uskomattoman upeita mattoja! Nämä matot täyttävät kaikki minun unelmamattoni kriteerit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti