maanantaina, huhtikuuta 29, 2013

Vessatuumailuja

Meidän tapa rakentaa kotia on hidas. Kaikki mahdollinen tehdään itse ja ideoita pulppuaa solkenaan. Ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että tekeminen ei koskaan lopu. Talo on jo pitkään ollut ihan hyvässä vaiheessa ja lähes valmis. Yläkerran wc on kuitenkin vielä kokonaan rakentamatta, koska olemme pärjänneet kahdella wc:llä vallan mainiosti. 

Pian kuitenkin pitäisi sekin saada työ alle ja siksipä olenkin pyöritellyt suunnitelmia mielessäni. Wc-istuin ja -allas on jo hankittuna, samoin peili. Pintamateriaaleista lattia- ja seinälaatat odottavat myös varastossa. Allaskaluste tehdään itse ja suunnitelmat sen suhteen ovat melko selkeät.

Yhdelle seinälle tulee tapettia ja viime päivinä olenkin pyörinyt innoissani tapettien ihanassa maailmassa. Todennäköisesti tapetti on kuviollista mutta vareiltään melko hillittyä. Mieleni tekisi hiukan valita jokin räiskyvän värikäs tapetti mutta taidan kuitenkin päätyä tapettiin, joka sopii talon muuhun värimaailmaan. Halutessa pyyhkeillä, matolla ja muilla piensisustusjutuilla voi sitten revitellä.


Tämä Cole & Sonin klassikko tapetti Woods on ihana ja yli viidenkymmenen vuoden iässä edelleen ajankohtainen.


Decor Maisonin Spirit of Adventure on livenä vielä paljon hurmaavampi kuin kuvassa.


Boråstapeterin Boheme on ihanan romanttinen mutta kuitenkin hillitty.


Saman firman Karlslundin haluaisin nähdä suurempana pintana.


Tapettitalon lukko on myös yksi suosikeista.

Valinta tulee olemaan vaikea. Tämä on viimeinen tapetti, jonka saan hetkeen valita omaan taloon. Yritän siksi siis ottaa kaiken ilon irti tapetin valinnasta. Uskonkin, että pohdinta jatkuu vielä myöhemmin. 

4 kommenttia:

 1. Spirit of adventures on ihana!

  VastaaPoista
 2. Niin on! :) Ja todellakin livenä vielä hienompi.

  VastaaPoista
 3. Käypäs katsomassa ystäväni blogia joiden kodissa on käytetty ihailemiasi tapetteja. www.unelmanakoti.blogspot.com
  T.Saara :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä käydä kurkkimassa. :)

   Poista