sunnuntaina, syyskuuta 30, 2012

Syyskimppu

Pidän kukista mutta ruukkukukkien kanssa olen aivan onneton. Joko unohdan hoitaa niitä tai sitten tapan ne liialla kastelulla. Niinpä nautin kukistani puutarhassa ja leikkokukkina. Tavoitteenani onkin, että tulevaisuudessa saisin kesän leikkokukat omasta puutarhasta. Vielä se ei kovin usein onnistu, koska kukkia on pihallamme aika vähän.  


Tämä syyskimppu on kuitenkin poimittu omalta pihalta reilu viikko sitten. Siinä on syyshortensiaa, jaloangervoa, kanervaa, vuoritataria ja punakukkaista tuoksuhernettä. Jaloangervo ja vuoritatar ovat peräisin ihanalta naapurilta ja pidän niistä erittäin paljon. Kiitos A! Maljakon löysin vasta varastosta muuttolaatikoista, joita meillä edelleen on purkamatta. Maljakko on Pentikin ja aikanaan lahjaksi saatu. Värinsä puolesta se sopi loistavasti syyskimpun seuraan:)


Kuvien taustalla pilkottaa keittiö. Olen sen itse suunnitellut ja mieheni on sen valmistanut. Tavoitteena oli aikaa kestävä ja käytännön arjessa toimiva keittiö. Tämän kokoisessa perheessä keittiössä pitää olla tilaa useammalle kokille ja myös säilytystilaa pitää olla riittävästi. Meidän keittömme on toiminut arjessa erittäin hyvin ja se miellyttää myös ulkonäöllään. Postailen siitä tarkemmin joskus myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti