sunnuntaina, elokuuta 26, 2012

Lastenhuone

Talossamme on kuusi makuuhuonetta, joista yksi toimii työhuoneena. Lapsista kaksi pienintä jakavat huoneen. Huoneen kalustus koostuu vanhemmilta sisaruksilta perityistä huonekaluista, joista osa on aikanaan kulkeutunut sukulaisilta meille. Kuvassa näkyvä pulpetti on ostettu minulle ja siskolleni huutokaupasta 80-luvun alussa. Meille tullessaan se oli maalattu kellertävän valkoiseksi, se puhdistettiin ja vahattiin Osmo Colorin puuvahalla. 

Kerrossängyn kaksi vanhinta lastamme sai edelliseen kotiimme tupaantuliaislahjaksi mummulta ja pappalta. Se on ostettu Ikeasta. Lelut säilytetään mummultani saadussa vanhassa lipastossa, mieheni tekemässä korihyllykössä sekä rottinkikoreissa. Huoneesta puuttuu matto ja hyllykkö kirjojen säilytykseen. Kirjahyllystä on jo suunnitelma, toteutus puuttuu ja yksi mattokin on tekeillä mutta voi olla, että se ei kuitenkaan päädy lastenhuoneeseen. Myös seinille on tulossa pari hyllyä leluille ja kirjoille.




Ensimmäisessä kuvassa näkyvän tukkirekan mieheni teki vanhimmalle pojalle lahjaksi muutama vuosi sitten. Seuraavissa kuvissa näkyvä valkoinen kerrossänky on joululahja 4-vuotiaalle viime jouluna. Sängyt voi irrottaa toisistaan ja niihin mahtuu nukkumaan vauvat, barbit ja nallet. Tällä kertaa nukkumassa ovat nallet, toivottavasti eivät ole sairaana... 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti